Carnation + Arson + Destroy Humanity

Op 21 augustus trekken we onze zwaarste registers open met topbands uit de zwaardere genres. Met Carnation halen we een wereldband uit eigen gemeente naar onze arena. Na tournees doorheen Europa, Japan en Zuid-Amerika, speelt de deathmetalgroep eindelijk nog eens een thuismatch. Meer nog: niet één, maar twéé support acts zullen er een extra zware avond van maken! Hou onze socials in de gaten om te ontdekken wie. Gooi uw nekspieren alvast los om stevig te headbangen!

Carnation

Carnation is een metalband van het allerhoogste niveau. Na passages langs de grootste festivals en zalen van Europa, Zuid-Amerika en Japan, hoeven de Heistenaars eigenlijk niets meer te bewijzen. Zelfs metal-icoon Max Cavalera van Sepultura en Soulfly is fan! Live brengt Carnation een overweldigende show, dus bereid u voor op een pletwals van formaat.
Voor fans van: Entombed, Cannibal Corpse & Candlemass

Arson

Arson is een band die niet vies is van een vuurtje meer of minder op het podium. Het vijftal brengt een mix van hardcore, punk en southern rock. Tijdens passages op o.a. Jera On Air wist de band telkens te overtuigen met spectaculaire en energieke shows, met daarbij één speciaal bandlid op het podium: een barman. Jawel, dat lees je goed. Nieuwsgierig? Koop dan snel je tickets, want de verkoop loopt vlot!


Voor fans van Refused, At The Drive In, Frank Carter & The Rattlesnakes

Destroy Humanity

Groove metal-band Destroy Humanity is geen onbekende meer in Heist. De Beerzelaars speelden al meerdere legendarische optredens in onze regio en haalden daarbij telkens de sloophamer boven. Ze hadden de ballen om in volle coronapandemie een nieuw album te releasen, en 'Hypnopompia' werd een absolute knaller. Als je de band al eens live zag, zal je volgende kreet vast begrijpen. Zo niet, moet je zéker komen. DESTROY !! HUMANITY !!

Voor fans van Lamb Of God, Machine Head & Pantera


De voorverkoop is afgesloten. Via onze website en socialmedia kan u nagaan of er nog tickets beschikbaar zijn aan de kassa.

Waar vindt het evenement plaats? Cultuurplein 1,
2220 Heist-op-ben-Berg

Wanneer is het evenement?
Toegang:
Voeg toe aan kalender

€ 0,50 per bestelling aan servicekosten zullen worden toegevoegd aan iedere bestelling.