Lokale Helden '18 April 27th – 28th, 2018

Lokale Helden

In het kader van 'Lokale Helden', organiseert Trippel-Twieje-Nul een concertavond die barst van het lokale talent. Meer dan ooit zullen artiesten uit Heist-op-den-Berg en omstreken in de kijker worden gezet. Een onmisbaar evenement voor wie op de hoogte wilt blijven van de bloeiende lokale muziekscene, dus.

Young Hearts
Zonder twijfel een van de betere Belgische punkbands van de laatste jaren. De Heistenaars speelden al op indrukwekkende festivals als Groezrock en Punk Rock Holiday, en zullen nu ook een intiemere setting als de Hnita Jazz Club in lichterlaaie zetten. Voor fans van Propaghandi en Strung Out.

Taller Than The Trees
Een creatieve mix van post-metal en sludge uit Westerlo. Stevige riffs, overstuurde amps en beukende drums staan centraal in nummers die diep geworteld zijn in de dagelijkse realiteit. Voor fans van Cult of Luna, This Will Destroy You en Mogwai.

Diss Guy
De Aarschotse punkers van Diss Guy zoeken in muziek een uitlaatklep voor hun dagelijkse frustraties. Verwacht je dus aan een intense show, onderbouwd door een technisch hoogstaande band. Voor fans van Black Flag, Minor Threat en Trash Talk.

The presale period for this event is over.

Location: Hnita Jazz Club
Lostraat 106
2220 Heist-op-den-Berg

April 27th – 28th, 2018
Begin: 20:00
End: 03:00
Admission: 19:00
Add to Calendar