Meskerem Mees + support 1 november 2020

Was jij erbij in december, toen Meskerem Mees een ronduit magisch voorprogramma speelde van The Bony King of Nowhere? Sinds die passage op de Heistse Berg is het érg snel gegaan voor de 20-jarige singer-songwriter.

Ondertussen stond ze met haar single 'Joe' op nummer 1 in De Afrekening, verzorgt ze wekelijks een originele cover tijdens de radioshow van Michèle Cuvelier op Studio Brussel en strijdt ze op 18 oktober voor de gouden plak van Humo's Rock Rally.

Een Belpopster in wording, zonder twijfel.
Plaatsen zijn beperkt, dus verzeker snel je plekje met je bubbel!


cultuurplein 1, heist-op-den-berg

1 november 2020
Toegang: 19:00
Voeg toe aan kalender

€ 0,50 per bestelling aan servicekosten zullen worden toegevoegd aan iedere bestelling.

Tickets

Deze tickets worden verkocht per bubbel van 1 persoon en de zitplaatsen zullen ingedeeld worden aan de hand van de Covid-19 regels en sociale afstand.

€ 15,00

Deze tickets worden verkocht per bubbel van 2 personen en de zitplaatsen zullen ingedeeld worden aan de hand van de Covid-19 regels en sociale afstand.

minimumhoeveelheid om te bestellen: 2

€ 15,00 € 12,50
UITVERKOCHT

Deze tickets worden verkocht per bubbel van 4 personen en de zitplaatsen zullen ingedeeld worden aan de hand van de Covid-19 regels en sociale afstand.

minimumhoeveelheid om te bestellen: 4

€ 15,00 € 10,00

Verzilver een voucher

Als u al een ticket heeft besteld

Gebruik de link in een van de e-mails die we u tijdens het bestelproces hebben gestuurd om de status en details van uw bestelling in te zien of te wijzigen. Als u deze link niet kunt vinden kunt u op de knop hiernaast klikken om de link opnieuw te laten versturen.