Rumours + Patches

Met veel trots stellen we jullie de eerste act voor: Rumours! Op 1december 2021 komen zij The Boxz in duisternis hullen. Plaatsen zijn beperkt, dus verzeker snel je plekje met je bubbel.

RUMOURS is de band rond Hannah Vandenbussche, Stefanie Mannaerts (Brutus), Jan Berckmans en Jonas Boermans. Ze maken een unieke mix van tropical vibes met triphop, techno en ambient. Muziek zonder grenzen, dus. Hun laatste ep 'How Many Roses' kwam uit op Sentimental, het label van Fenne en Kobe van Whispering Sons.

★★★★ "Een bijzonder uniek geluid in het Belgische muzieklandschap" - Indiestyle

★★★★ "We zijn enorm benieuwd naar hoe de nummers live zullen klinken, maar ergens weten we dit al: als een bom" - Dansende Beren

** Patches ** is het project van Sweats-zangeres Lotte Lauwers. Zij zal u in extase brengen met even zwoele als opzwepende songs. Met de sensuele klankkleur in haar stem brengt ze melancholische verhalen op lekker dromerige beats - wij zijn fan. Niet te missen!

★★★★ "De Belgische pop van de toekomst!"- Dansende Beren


De voorverkoop is afgesloten. Via onze website en socialmedia kan u nagaan of er nog tickets beschikbaar zijn aan de kassa.

Waar vindt het evenement plaats? Cultuurplein 1, Heist-op-den-Berg

Wanneer is het evenement?
Toegang:
Voeg toe aan kalender

€ 0,50 per bestelling aan servicekosten zullen worden toegevoegd aan iedere bestelling.