Rumours + support 5 mei 2022

Met veel trots stellen we jullie de eerste act voor: Rumours! Op Wapenstilstand komen zij The Boxz in duisternis hullen. Plaatsen zijn beperkt, dus verzeker snel je plekje met je bubbel.

RUMOURS is de band rond Hannah Vandenbussche, Stefanie Mannaerts (Brutus), Jan Berckmans en Jonas Boermans. Ze maken een unieke mix van tropical vibes met triphop, techno en ambient. Muziek zonder grenzen, dus. Hun laatste ep 'How Many Roses' kwam uit op Sentimental, het label van Fenne en Kobe van Whispering Sons.

★★★★ "Een bijzonder uniek geluid in het Belgische muzieklandschap" - Indiestyle

★★★★ "We zijn enorm benieuwd naar hoe de nummers live zullen klinken, maar ergens weten we dit al: als een bom" - Dansende Beren

Support-act tba.


Plaats: Cultuurplein 1, Heist-op-den-Berg

5 mei 2022
Toegang: 19:00
Voeg toe aan kalender

€ 0,50 per bestelling aan servicekosten zullen worden toegevoegd aan iedere bestelling.

Tickets

Deze tickets worden verkocht per bubbel van 1 persoon en de zitplaatsen zullen ingedeeld worden aan de hand van de Covid-19 regels en sociale afstand.

€ 12,00

Deze tickets worden verkocht per bubbel van 2 personen en de zitplaatsen zullen ingedeeld worden aan de hand van de Covid-19 regels en sociale afstand.

minimumhoeveelheid om te bestellen: 2

€ 12,00 € 10,00
UITVERKOCHT

Deze tickets worden verkocht per bubbel van 4 personen en de zitplaatsen zullen ingedeeld worden aan de hand van de Covid-19 regels en sociale afstand.

minimumhoeveelheid om te bestellen: 4

€ 12,00 € 7,50